2012. április 4., szerda

Kudzu kapszula B6 vitaminnal

A kudzu Japánban és Kínában honos kúszónövény. Segít a szervezet regenerálódásában: méregteleníti a belső szerveket, különösen a májat. Hatékonynak bizonyult emésztési zavarok, rossz vérkeringés, helytelenül működő idegrendszer, a szervezet általános kimerültsége és gyengesége esetén.
A kutatások alapján a kudzu befolyásolja az agyban a szerotonin- és dopamintermelést, s ezáltal erősítheti az idegrendszert és pozitív hatással lehet a kedélyállapotra; csökkentheti az izomfájdalmakat és a fejfájást; általánosan javíthatja a közérzetet, csökkentheti az inzulinrezisztenciát; segíthet a klimax tüneteinek enyhítésében. A kapszula hatóanyaga elősegítheti a változó korral járó tünetek (hőhullám, izzadás) elviselését, illetve ezek mérséklését.
A kudzu az alkoholfüggőség ellen is javallt. Valamint a dohányzásról való leszokáshoz is, a nikotinfüggőség enyhítésére.
A zselatin kapszulában kudzu gyökér szárított őrleménye és B6 vitamin van. Naponta 1-2 kapszula szedését javasolják. 2 kapszula már bőségesen fedezi a napi ajánlott B6 vitamin bevitelt is. Ez a vitamin az idegrendszer normál működésében játszik szerepet.
A kapszulát étkezés előtt vagy közben kell beszedni.
Nőknek bizonyos élethelyzetekben nem ajánlott a szedése, erről bővebb felvilágosítás: a
bolcstermeszet@gmail.com e-mail-címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése