2012. szeptember 12., szerda

Capusta kapszulával könnyebb fogyni

A káposzta gazdag tápanyagokban, magas rostanyag-tartalma serkenti az emésztést és a béltartalom áthaladását, erélyes béltisztító és semlegesíti a méreganyagokat. Ráadásul több energia szükséges a megemésztéséhez, mint amennyit nyerhetünk belőle. Ezért a káposztán alapuló zsírégető diéta jól ismert. A kúra eredményesebb lehet a pektin segítségével, mely az emésztőrendszer egészséges működését támogatja. (A pektin hasmenésben és székrekedésben is segíthet!) A pektin egyik legkiválóbb forrása az almahéj. A Capusta kapszula ezt is tartalmazza. A benne lévő csicsóka őrlemény, mely a szervezet energiáját és öngyógyító képességét hivatott növelni, szinte már csak ráadás!
A Capusta kapszula koncentráltan tartalmaz olyan anyagokat, melyek nélkülözhetetlenek a fogyáshoz. Ezek az anyagok a kapszula bevétele után azonnal hatni kezdenek. Érdemes komolyan venni bevételekor a „bő vízzel” javaslatot. Ez legalább egy pohárnyi, de lehet több is.
A Ne Fogyózz! termékcsalád tagja, és 150 darabos kiszerelésben kapható. Ajánlott mennyisége óránként egy kapszula, illetve igény azaz éhség szerint. Súlytartáshoz a napi 3 kapszula bevétele is elegendő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése