2012. február 24., péntek

Prostao kapszula a prosztata egészségéért

A Flavin7 több növényi hatóanyag kombinációjából készült Prostao étrend kiegészítő-kapszulája, ahogyan a neve is jelzi, a prosztataproblémákra jelenthet megoldást. Elsősorban a jóindulata prosztata-megnagyobbodásra hat jótékonyan valamint a rosszindulatú folyamatok megelőzésében játszhat szerepet.
Fő összetevője a törpepálma vagy fűrészpálma melyet manapság Németországban és Franciaországban a kezdeti stádiumú prosztata megnagyobbodás kezelésében elsőként ajánlanak. Legfontosabb hatása, hogy a tesztoszteron átalakulását gátolja. Ezenkívül gyulladáscsökkentő, csökkenti a prosztata ödémát is.
A csalángyökér ugyan­csak elősegíti a prosztata térfogatának csökkenését és a törpepálmával együtt alkalmazva még hatékonyabb lehet.
A benne található likopin csökkenti a gyulladást, mérsékli a prosztata-megnagyobbodást és a rák kialakulásának kockázatát is.
Számos nemzetközi tanulmány alátámasztja, hogy a resveratrol, mely az elsősorban az érrendszerre gyakorolt kedvező hatásáról ismert, kiváló daganatellenes szer is.
A Prostao 100 db-os kiszerelésben kapható, a kapszulája zselatinból készül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése