2012. május 19., szombat

A retekcsíra gyógyereje kapszulában

A retekcsírában koncentráltan találhatóak a retekben lévő hatóanyagok. A retekcsíra magas természetes antibiotikum tartalma miatt kitűnő szer a gyulladásokkal szemben. A légutak hurutos, gyulladásos betegségei és asztma esetén is jól használható.
A bélflórára is kedvezően hatnak a retek anyagai, melyek gátolják a rothadásos folyamatokat és antiszeptikus (fertőzéseket gátló) hatásúak. A retekcsíra a gombás betegségek ellen is bevethető. A retekcsíra valósággal aktivizálja a bélflórát és segíti az a nyálka kitisztulását. Kiüríti a bélférgeket. Enyhíti a puffadást. Kedvező hatással van a májra és a vesére, valamint vízelethajtó hatásai is van. Segít az epekövek és az epehomok eltávolításában. Magas foszfáttartalmú vegyületei tisztítják, szépítik a bőrt, elmulasztják a pattanásokat.
A Flavin 7 Bio+Active csíráinak választékában ott van a Retekcsíra is. A zselatin kapszulában a liofilizált (azaz fagyasztva szárított) retekcsíra őrlemény mellé cirokmag-héj őrlemény és aszkorbinsav is került. Napi 3 kapszula javallt, s ez már a napi C-vitamin-adag háromszorosát tartalmazza, segítve a gyulladásos folyamatok mielőbbi lezajlását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése