2012. július 14., szombat

PVG: tényleg mindenre jó?

Úgy tartják, hogy ami mindenre jó, az nem jó semmire. A pecsétviasz gomba lehet a kivétel ez alól. Korábban csak a keleti kultúrák gyógyítói használták, napjainkra az alternatív nyugati medicina része lett. Számos tudományos tény támasztja alá a gomba jótékony hatásait. Hatóanyagai gátolják a koleszterin szintézisét, ezáltal a csökkentik a koleszterinszintet; serkentik az immunrendszer működését, védőhatást fejtenek ki sérülések esetén.
E gombafajta egyik legnagyobb értéke immunrendszer-erősítő hatásában rejlik, amely közvetve vagy közvetlenül az egész szervezetre hat, és hatékonyan támogat mindenféle öngyógyító folyamatot. Többek között ennek köszönhető a tumorgátló hatása, ami már tudományos tény.
A benne lévő vitaminok és ásványi anyagok zöme antioxidáns és a szervezetre nagyon kedvező hatású. Jelentős mennyiségben találhatók benne a megfelelő pH-szint kialakításához szükséges anyagok.
Segít eltávolítani a méreganyagokat a szervezetből, ezzel és elősegíti optimális működését és testsúly normalizálásáta.Vérnyomás-szabályozó, baktériumellenes, gyulladás gátló hatása is van. Hat a szív- és érrendszerre, stresszoldó, candida-ellenes, vércukorszint-csökkentő, potencianövelő, s nagyszerűen alkalmazható krónikus hörghurut esetében is.
A gomba hatóanya által javítja az alvást, növeli az agyba jutó oxigén mennyiségét. Csökkenti az agyi- és testi kimerültséget, javítja a szervezet általános állapotát. Szinte megfiatalítja a testet, ezért ajánlják fokozott fizikai terhelés, kimerült szervezet, tartósan szennyező anyagok között tartózkodok és dohányosok számára is. Mivel hosszú távú szedése biztonságos, ezért a megelőzésre is kiváló.
A Flavin7 által forgalmazott PVG kapszula, a pecsétviaszgomba (ganoderma lucidum) őrleményen kívül, kendermag kivonatot és vörösszőlő mag-héj kivonatot is tartalmaz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése