2012. október 3., szerda

Mire képes BírZalma kapszula?

Ki ne szeretne úgy fogyni, hogy nem fogyókúrázik? Ebben gyakran segíthet önmagában az emésztés rendbetétele. Almahéj, birsalma és csicsóka – mind megőrölve – a BirZalma kapszula fő összetevői. Az almahéj és a birsalma is magas pektintartalmának köszönhetően áldásos hatást fejt ki emésztésünkre. A pektin nagyban hozzájárul egészséges bélműködéshez: segít kipucolni, amit kell, miközben a bélnyálkahártyát is védi. Bizony még a gyulladásokat is meggyógyíthatja. A jótékony hatásáról mind a székrekedéssel, mind a hasmenéssel küzdők meggyőződhetnek.
A birsalma mozgásba hozza az emésztőrendszert, és természetes módon segít megszabadulni a feleslegtől. A birsalma vasban és vitaminokban is gazdag, segít a szervezetet energiával feltölteni. A csicsóka is növeli a szervezet energiáját és ezáltal öngyógyító képességét is.
A Ne Fogyózz! termékcsaládnak ezt a tagját, azoknak ajánljuk, akik a fogyás mellett, az emésztésüket is helyre szeretnék hozni. 150 darabos kiszerelésben kapható, és naponta több alkalommal ajánlott fogyasztani, bő vízzel, ami segíti a szervezet megtisztítását.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése