2012. szeptember 29., szombat

A lucerna tisztít és táplál

A lucerna elsősorban erőteljes lúgosító hatásáról ismert. A vér sav-lúg egyensúlya az egészség egyik alapját jelenti, a modern táplálkozás azonban gyakran felborítja ezt az egyensúlyt és így az egész szervezet sokkal inkább támadható. A sav-lúg egyensúly visszaállításával valóságos gyógyulási folyamat indul be a szervezetben, melynek révén felerősödik az immunrendszer és növekszik a fizikai teljesítőképesség is. Ezt a folyamatot a lucerna a különleges mikro tápanyag összetételének köszönhetően nagymértékben elősegíti.
A lucerna A-, C-, D-, E-vitamint és K-vitamint, és B1, B6-vitamint is tartalmaz. Karotin, kálium, kalcium, magnézium, cink és vas található benne.
A lucerna vastartalma által csökkentheti a fáradtságot, és különösen a nők körében jellemző vérszegénység enyhítésére is alkalmas. A növény további előnye, hogy a benne lévő szerves kötésű kalcium képes beépülni a szervezetbe, így erősíti a fogakat és csontokat, valamint jótékony hatással lehet a szívizomzatára. A lucerna, mint rostforrás nagyban segíti az emésztést is. A lucernában borostyánkősav is található, mely a szervezet öregedési folyamatait fékezi.
A Lucerna étrend-kiegészítő kapszula megtalálható a Flavin7 termékek között, 100 és 250 db-os kiszerelésben. Ebben a lucernakivonatot bioflavonoid komplex-szel gazdagították. A lucernából napi 1-2 kapszula az ajánlott mennyiség.

1 megjegyzés:

  1. A lucerna kapszulák között is nagy különbség van. Van ami lucerna mag őrleményt van ami lucerna kivonatot, van ami kizárólag a lucerna levelét tartalmazó őrlemény. A legjobb lucerna kapszula a herbcaps lucerna kapszula, ez teljesen adalékanyag mentes, csak a lucerna levelét tartalmazza.
    prémium minőségű lucerna kapszula

    VálaszTörlés