2013. április 27., szombat

Folyékony gyógyító arany

Az aranyat a bibliai időkben is említik gyógyszerként, a középkorban pedig nagyon népszerű volt e téren is. A mai tudósok kutatásai egyre inkább alátámasztják az arany gyógyító tulajdonságait.
A Nano Gold oldott aranyszemcséket tartalmaz, természetes ásványi étrend-kiegészítő.
Hatásosan csökkenti az akut és krónikus ízületi gyulladások fájdalmait, csillapítja a duzzanatot továbbá javítja az ízületek mozgását.
A szívre kiegyensúlyozó hatással van, szabályozza a szívritmust, serkenti a vérkeringést, optimalizálja a testhőmérsékletet.
Eredményesen használják alkohol-, nikotin-, koffein- és szénhidrátfüggőség csökkentésére. Javasolt azon fogyni vágyóknak, akik az édességről nem tudnak lemondani.
Jelentősen enyhíti az asztmatikus tüneteket. Emeli az energiaszintet és a libidót.
Csökkenti a stressz káros hatásait, javítja az agyműködést és megújítja az idegrendszert. Növeli a koncentráló képességet. Figyelemhiány és hiperaktivitás kezelésében is hatásos.
A folyékony arany általános euforizáló hatása szinte minden betegségnél jótékony, növeli a gyógyulásba vetett hitet és fokozza az életkedvet.
Nem szükséges, sőt nem is ajánlott a hűtőben tárolni. Lenyelés előtt érdemes öblögetni vele, mert a száj nyálkahártyáján jobban felszívódik. Folyamatosan használható, egyéb gyógyszerekkel nem lép kölcsönhatásba. Gyerekeknek is adhatóNapi adagja felnőtteknek 10 ml, gyerekeknek 5 ml. A Nano Gold 200 és 500 ml-es kiszerelésben kapható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése