2012. március 14., szerda

Milyen hatása van a Q10 koenzimnek?

A Q10 koenzim ubikinon néven is ismert. Ez a vitaminhoz hasonló anyag katalizátorként működik a sejtekben, szabályoz és gyorsít bizonyos biokémiai folyamatokat. A Q10 Koenzim igazi sejtvédő. Erős antioxidánsként segíti az immunrendszer sejtjeinek működését.
A Q-10 koenzim részt vesz a sejtek energiatermelésében, így növelheti a teljesítményt, segítheti a regenerálódást. Növeli az ellenálló képességet és az energiaszintet.
Jó hatással van az egészséges agyműködésre is. Segít megelőzni a migrént. Alkalmazzák az agyműködés bizonyos rendellenességeinek kezelésében (szkizofréniával, Alzheimer-kór).
Köztudottan lassíthatja az öregedési folyamatokat. Jó eredményeket lehet vele elérni az elhízás, candidiasis, sclerosis multiplex, foggyökérbetegségek, fogínysorvadás és cukorbetegség kezelésében.
Q10 koenzim jótékonyan hat a különféle allergiák, az asztma és légúti megbetegedések esetén is.
Segít megelőzni sok szív- és érrendszeri problémát, sőt, meglévő betegségek esetén is jelentős javulást hozhat. Különféle látási problémák esetén is sikerrel alkalmazható, pl. szürkehályog kialakulásának megelőzésénél. Mivel a spermiumok képződésében is nagy szerepe lehet, szedése javíthatja a spermaképet.
Ajánlott termék: Q10 tartalmú étrend-kiegészítő kapszula polifenol tartalommal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése