2012. augusztus 8., szerda

Gyógyító gombák kapszulában

A Flavin Crystal termékei között a PVG-vel, a ganoderma lucidum őrleményével már találkozhattunk. Most azonban egy egész termékcsalád jelent meg, mely különböző gombafajok egészségvédő hatására alapul.
Természetesen ez a jól ismert gomba is ott van a palettán. A Pecsétviaszgomba kapszula hozzájárulhat a természetes immunológiai védekezéshez, és a koleszterinszint csökkenéséhez. A Myco Crystal termékcsalád további tagjai:
Az Esernyőgomba kapszula olyan bioaktív vegyületeket tartalmaz, mely élénkíti az immunrendszer működését. A Bokrosgomba kapszula fő hatóanyaga a lentinan, mely ugyancsak az immunrendszer élénkítésével segíti a szervezet védekezését. Az idegrendszer és az immunrendszer működésére egyaránt javíthatja a Shiitake kapszula.
A Brazil csiperkegomba kapszula segítheti a szervezetet abban, hogy ellenálljon a biológiailag káros folyamatoknak.
A Süngomba kapszula a memória javításában játszhat fontos szerepet.
A Gyapjas tintagomba kapszula a népgyógyászat által ismert a vércukorszint szabályozására használt gomba őrleményét tartalmazza.
A Júdásfülegomba kapszulában a kínai orvoslás egyik kedvelt gombájának őrleménye van. Ezt a gombafajt a honi népgyógyászat is ismeri, és használta például torokfájás vagy fájó szemek kezelésére is.
És a bőséges választék mellett van egy összetett készítmény, mely négy kedvelt gyógygomba (pecsétviasz-, sün-, brazilcsiperke-, bokrosgomba) keverékét tartalmazza és a 4G Complex kapszula névre hallgat.
Mindegyik 30 db-os kiszerelésben kapható. További információ és megrendelés: bolcstermeszet@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése