2012. augusztus 15., szerda

Miben rejlik a Kristálykrém titka?

A szerény külsejű kis tubusban lévő krém a legrégebbi terméke a Flavinnak. S ez azért jelez valamit. S bizony valóban felveszi a verseny a márkás kozmetikumokkal.
Bőrtápláló növényi kivonatot, olajban oldott kristályt, hidratáló és bőrpuhító anyagokat tartalmazó krém. A természetes növényi olajok lággyá és simává teszi a bőrt.
A Kristálykrém széles felhasználási területe lehetőséget biztosít a legkülönbözőbb bőrbetegségek, gyulladások, fertőzések kezelésére. Kiváló eredmények tapasztalhatók a műtéti hegek gyógyulásánál is. Gyógyír a visszeres lábakra, herpeszre, pikkely- és övsömörre, égési sebekre, gombásodásra. Használhatjuk pattanásokra, rovarcsípésre, sebekre, karcolásokra, horzsolásokra, de minden, bőrön és hámrétegen előforduló rendellenességekre is.
A körömvirágkrémet olyan vegyületekkel gazdagították melyek védelmet nyújtanak a bőrnek a környezeti ártalmakkal szemben.
A Kristálykrém, mint minden kristály alapú készítmény a többfázisú frekvencia-kezelésnek köszönhetően energetizálja sejtjeinket, megfelelő energiaszintre hozza, normális működésre hangolja.
A körömvirág egyike azon ritka gyógynövényeknek, amely a kristály energiáját, frekvenciáját teljes egészében képes átvenni, megtartani és továbbítani. És ezáltal a kristály felerősíti a körömvirág gyógyerejét.
Egy különleges eljárás segítségével érték el, hogy a krém gyorsan beszívódjon a bőr mélyebb rétegeibe is, segítve ezzel a hatóanyagok mihamarabbi beépülését.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése